Hemma från Paris

Hej hej Nu är jag hemma från paris och jag tänkrte lägga upp bilder, antar att de är ointressanta, nu när jag kollar efter resan på bilderna upptäcker jag att en väldigt stor del av bilderna bara är på duvor, så here we go..

 


 
 
 

 
 



HÄR KAN DYKA UPP BILDER IBLAND (efter att jag laddat upp 1 gången..)

Paris dag 3

Hej hej, dag 3 nu då!
Paris är fortfarande världens vackraste stad, poetisk stämmer ju dock lagom mycket,
vi gick egenom Pigalle, vid moulain rouge , jag vet inte riktigt hur många porrbilder och sex-shopar jag gick igenom men det var ju en del....

Idag (dag 3) ska jag och mamma på en egen liten tripp, vi ska åka till monmartre och sedan ska vi till e´n kyrkogård som vi var på förra året, den där Piaf med flera är begravda . Det ska bli mysigt, imorgon ska jag och mamma åka til varsaille på morgonen , och jag vet inte riktigt vad vi ska göra på kvällen, men imorgon är ju sista dagen vi kan göra någonting, så vi får väl hitta på något hoppas jag!

Föresten  kläderna i Paris är inte alls som jag föreställde mig, förra gången tror jag inte jag registrerade vad folk bar på sina kroppar, men nu när man gör det, USCH tanterna har INTE fina kläder, typ paljetter, lila, FULA pälsar (jag vill ha en snygg- MEN det är annorlunda, då ska de vara snygga!)

Ungdomarna har väl ganska normala kläder, bortsett från typ alla magtröjor man sett...

Nej nu ska jag ta och lägga ihop , PUZZ
jag kommer hem snart! och då kan man träffa mig igen!

loverz, ha det beezzt!



2:a dagen i Paris

Hej hej
Igår kom vi till Paris, klockan 12 hade vi redan gjort oss klara att gå ut, vi gick först och åt, maten kostade ca 166 euro och det var väldigt gott! Efter maten gick vi en runda i Paris och sedan åptervände vi hem till hotellet. Vi sov i ca 2 och en halv timme och sedan var vi pigga nog att åka till Eiffeltornet och vidare till Triumfbågen, Eiffeltornet hade smyckats som en EU-flagga- och därmed lyste hela tornet i blått, och i mitten av tornet lyste stjärnor i gult, i en stor ring.Jag ville spy,

När vi sedan stod och beundrade Triumfbågen får vi syn på att även triumfbågen är smyckad i EU-stil, en stor stor stor flagga i mitten av bågen var klädd i Frankrikes färger samt i mitten av det blåa, SÅKLART gula stjärnor.

Som sagt kommer bilder.

Sedan gick vi och åt på en resturang vi åt på förra året, jag åt KYCKLING, OJ OJ OJ jaaaa jag åt kött. och jag skäms inte, det var gott, och till kycklingen fick jag ETT blad med sallad och 3000000 potatis-chips-liknande med citronsmak, det godaste man någonsin kan äta, tror jag i alla fall!

Idag ska vi nog först till Notre-Dame, och sedan ska vi tillbringa hela kvällen vid sacre-ceur (?) Det ska bli väldigt mysigt, och trots att Eiffeltornet är blått och gult så fick jag i alla fall LITE fina bilder

puzz nu ska jag ut på äventyr i "kärlekens stad!"

Utkast: NU ÅKER ...

NU ÅKER JAG TILL PARIS!
Maintenant ma terre pour Paris!
Nyt minun maata Pariisi!

KLOCKAN ÄR HALV
och det är inte min bild, nej.

Utkast: Hejj! Kvällen ...

Hejj!
Kvällen har varit hektisk, jag har nu packat i 3 timmar, och jag är ännu inte klar!
fan jag har mycket att göra, pallar inte gå upp tidigt imorgon , jag vill inte flyga, trots att det är det bästa jag vet, att flyga alltså!
Idag var jag fotade mig själv bland höstlöven, fler blider finns på http://fairtrade.bilddagboken.se



Jacka: h&m ca 500:-
halsduk: Indiska
vantar: åhlens

Elin fyllde år igår.. bilder mm

  
Vi sjunger för grisen!                                                      Igår piercade Elin sig i läppen!

 
Släktkalas                                                                                                                     Vera

 
Sigge                                                          Syster Kira


Igår var det släktkalas för att fira Elin, hon fyllde 15 och jag gav henne en jättedryg present, som present av hennes moder och fader fick hon pierca sig i läppen!

GRATTIS ELIN!

Efter kalaset umgicks vi med folk och sedan yrade vi runt i LUND , ja i LUND och kunde inte hitta till stationen, vi gick åt motsatt håll än vart vi skulle, så vi kom till det ockuperade huset "smultronstället" och bad om hjälp, där en kille sa att vi skulle åt ett håll, men sedan lyssnade vi inte på honom utan fortsatte att gå åt det håll vi trodde det var på, och då kom vi rätt, alltså vi hade gått i en cirkel och efter ca 1 timme av skoskav och andra besvär, så hittade vi stationen, köpte en milkshake och satte oss och väntade...

Nu, idag känner jag mig väldigt trött, och jag har en enorm resfeber.. AAAAH men jag lovar att det kommer lite bilder från Paris och så!

Ciao (måste ju börja vänja mig)

Halloj

Elin sitter och berättar om sina presenter, hon är här hos mig, hon sov över och nu försöker vi få världen att dricka varm choklad med vatten+påse=choklad! Det är faktiskt inte jättegott, men ändå!

Idag ska jag packa och bada, länge!

Får se om jag har glömt något som vanligt när jag har packat..

Juste, NU ÄR DET LOV! Jag ska ju åka till paris, imorgon, så jag kommer hem den 31:a, jag tror inte jag kommer hinna med så mycket, men vi får se! Jag och Fanny i min klass ska göra en fotosession när jag kommit hem från PARIIIIS!
Jag ska inte säga för mycket, men ett ord kan jag säga: VULGÄRT!

Puss nu ska jag umgås med min kusin <3



Fredag morgon

Hm. jag har knappt tid att blogga, ställde klockan på 6, men jag var tydligen inte klar med att sova vid 7

Så nu har jag jättebrottom men jag måste bara säga att det är kul att folk läser min tråkiga blogg, mindre kul att ni inte kommenterar, men det är skitsamma

Idag ska jag:

*Fixa piercing i elins läpp- BILDER KOMMER!
*Släktfest
*Kanske träffa Hedvig, om jag får för min fader.

Så det kommer bli en bra dag, och jag har bara 2 lektioner , hemkunskap och ma/no :)
Ganska chill schema, jag har en håltimme på 2 timmar också!

puzzzzz loverxxzzzz

Hämden är INTE ljuv



Jag har dåligt samvete, de som vet vet!
I alla fall har jag gått och klagat över mitt ben HELA dagen , jag har ont i:
-allt i benen, låren, höfterna!

Jag måste se väldigt väldigt rolig ut!

Idag blir det ingen gitarr, det är ganska skönt, för jag känner att jag måste packa, nu är det ju bara 3 dagar kvar tills jag far till Paris. Jag ska fota en massa, så jag hoppas det kommer upp bilder så småning om, fortfarande en del kvar att fixa kring bilderna från Kina, men jag känner såhär:

mitt rum är städat och jag är städad = min data är städad!

Jag ska nog fixa lite så att inte gamla mobilbilder från 2006 är på hårddisken.

Eftersom jag inte ska på gitarren ska jag fixa så att nassarna inte syns i hjärup. Och sedan ska jag plugga inför kemin och hemkunskapen. Jag har massa godis, massa täcken, massa mjuka skor,massa varm "choklad" (vatten blandat med pulver), och jag känner mig redo att ta mig an läxorna!

puz loverzzzzzzzz
(van morrison är en gud, min gud- BABYSHAMBLES har snott riff.....på hmm Brown Eyed Girl !!!!! LYSSNA (och sedan på "love you but your green" av Babyshambles!!!!

FÅR det vara så lika?
Nu blev jag lite sur.. men men. världen är fin
jag är dålig

Onsdag kväll

 HOHO denna bilden hittade jag idag (från tåget mot Beijing från Ulanbataar)

Hej hej
Idag har varit en skumt skum dag, jag blev instängd på toa. Men de fick vad de förtjänade

Efter skolan tog jag som sagt tåget mot min fader, åkte ett sånt nytt och glammigt tåg. Jag lyssnade på Trouble med Coldplay och njöt av höstfärgerna!

Nu har jag jobbat konstant med atomer och protoner och neutroner och bla bla bla sen 3 (det vill säga 3 och en halv timme) Och jag har 7 sidor kvar att gå igenom och fatta tills på fredag. Sedan har jag även Hemkunskap, okej? kanske ni säger! Jaaaa det är sant, vi får LÄXOR på att kunna baka och jada jada..

Men men, kvällen är ej slut, nu ska jag ta och göra mig en blåbärs smoothie med vanilj tuch!

Innehåller :
frysta blåbär
vanilj yogurt
mjölk
vaniljglass
blåbärssoppa
socker

Världens lättaste, bara att mixa ihop.

puz loverz

Onsdag morgon


  <--VILL HA!!
Snittet på desse två veckor har varit runt 50 läsare. Ganska cooooolt hu?!
I alla fall, snart sticker jag till skolan, ska väl ta och ha följe med Myrna om hon kommer i tid, för en gångs skull. Vår första lektion är gympa, jag är lix inte alls på att hoppa runt nu på morgonen, vad är grejen med gympalärare btw, det är alltid så

ENERGISKA!

Efter skolan ska jag plugga,plugga,plugga och sitta på tåget och lyssna på "shoreline" med broder daniel på väg hem till kalla Örtofta.

Känner på mig att det kommer bli en bra dag, och jag rekomenderar verkligen foundationen jag köpte, och pudret, jag blev förvånans värt glad och lycklig över sakerna jag köpte igår, Kjolen satt också ganska bra så jag behöver inte fixa till den ens!

puz nu ska jag packa väskan!


HOHO


Nu ska jag krypa upp i soffan med en kokande-vatten-choklad-blanda-påse och se på desperat housewifes!
ha det!

Tisdag kväll

 
                                                                         
 Hej hej
Idag i skolan vart det som vanligt och det har faktiskt varit ganska bra, trots lite dåliga saker innan skolan.
Efter skolan snabbade jag mig till tåget och försökte verkligen planera vad jag skulle köpa, hur mycket jag skulle ha kvar och vad jag borde skippa att köpa.

Jag träffade Ebba vid tiger och sedan gick vi runt lite i affärer och så
Jag köpte bland annat:
En ring till örat
Örhängen (runda ringar)
Kjol- den högra för något inlägg sedan
En cardigan (svart)
En hårddisk 250 GB
Foundation och Puder

Så jag har bara 150 kvar för resten av månaden. Men det gör inget för lyckan är stor ändå. JAG HAR PUDER!

puzz på ebba och på alla andra!


Kjolar


Hej hej, jag har ingen aning om vilken jag ska köpa. Jag får se om jag har råd denna månaden
Jag behöver en svart kjol men den till höger är ju gudomlig. Vi får som sagt se! Jag ska till stan idag och köpa en hårddisk, det tar lite av pengarna, och jag ska nog ta och försöka att fatta hur den egentligen fungerar så att jag inte gör några som helst misstag!
önska mig lycka till!

Tisdag morgon

Byxorna är strech och jag är mys-klädd

Jag glömde att det var tisdag. Jag ställde larmet på 6. Och jg skulle upp 9. Och nu är det försent att gå och lägga sig. För jag har sminkat mig och såå.

HAHA dålig början på hela denna dagen och så.

Jag sitter och tänker på alla som jag känner och hur fina vänner jag har. Hanna är sjukt sjukt sjukt saknad, du måste vara sjuk

men inte för att du inte kan se ett fucking löv, DU LÄMNADE DET LJUVA SKÅÅÅONE! :O puz i alla fall. alla saknar dig!

Sitter och smuttar på vatten-a-la-kakao som mamma typ fått av en kompis på jobbet (hm. jag misstänker andra saker)
I alla fall så var ju mina omdömen bra, och ibland kommer jag på mig själv med att sitta oh le för att jag är så duktig.

kyzzar och puzzar

Måndag kväll- ni älskar att jag bloggar mkt....

HOHO kvällen är ljuv, min mamma ÄLSKAR MIG! för mina omdömen "var inte så pjåkiga" hoho ALLA och då MENAR JAG ALLA lärare har skrivit att jag tar alla chanser till diskussinoner HAHA

Ung vänster var mest "ute-prata-diskussion-klistra-gå-cykel" och jag har världens finaste rum än, efter typ 2 dagar!!!!!!! JAG ÄR SÅÅÅ MYCKET BÄTTRE ÄN DEEEJ!



STÅR NEDAN: ger uttryck för sina åsikter: ALLA ÄMNEN MVG!!!!!!!!!!! AHHAHAHAHAHAHAH (jävla kommunist!)


 HOHO vet inte om ni ser, men allt som är åt höger är typ vg, mvg :D WIIIIIIIIEH stuuudeeee

Måndag efter skolan


Soko- I´ll kill her

Hej hej, nu ligger mina omdömen på bordet och jag är nervös, tre lampor i huset är på väg att gå sönder, ljuset darrar
Och jag har redan kortslutit en propp i oktober månad..

Jag har också gått och funderat på en sak.. Jo att när mitt rum är städat och välorganiserat, ja då är jag också städad och organiserad. Jag har ett städat rum och jag är skärpt. Jag klarar allt jag vill!
OCH JAG ÄLSKAR ELIN, hon är typ världens finaste, jag ler när jag tänker på att hon kom till hjärup, bara för att kunna trösta mig!

Vid 6 ska jag till klubben och snacka politik, om jag inte har fel så ska vi ha medlemsmöte, och inte studiecirkel.

Och innan mötet ska jag försöka få på mig lite smink och sedan se på "one tree hill"- världens bästa program!

Sådär ja någonting.
puz loverz

Måndag morgon

 

Kjol: Indiska 99.50:-

Hej hej!
Jag gillar inte måndagar, men jag hatar de inte heller. Det är ändå ganska chill för efter att man slutar så vet man: okej nu ska jag till Ung vänster och sen kan jag sova till 9 för jag börjar 20 över 10 på tisdagar! Det är ganska bra eftersom på tisdagar går vi till halv 4, och då brukar hjärnan vara så trött!

Nu såhär innan skolan sitter jag i mina pumatofflor och sockor och dricker varm oboy.

Jag unnade mig att gå upp lite lite senare idag så att jag kunde riktigt vila ut, får se om det lönade sig idag i skolan..

DAGENS MUSIKTIPS:
Hon har ett sätt- Jacob Hellman
Beg, Steal or Borrow- Babyshambles
I´m sorry shirley-Timo Räisänen

puss lovers

Söndag kväll

Hmm jag är väldigt, väldigt trött, och min hals typ dödar mig långsamt. Men det gör ingenting. För jag ska gå och lägga mig vid åtta, bara för att läsa min älskade incestbok!

Och till alla er som tycker den är dålig: FUCK OFF. den är den bästa bok jag läst (sägs med filippabarkrösten)

FAN jag hade skrivit så aslångt nyss, men så råkade jag komma åt någon knapp. men jag antar att det ändå var någon onödig fakta. hehe..

puss


hoho och ni älskar att jag googlar en bild, BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR BOKEN!



Söndag morgon

Hej hej allihop!
Helgen har varit trevlig, mamma är lite synskadad tror jag, hon såg mitt öra igår! Och jag har haft det i 2 veckor nu. Fast å andra sidan har jag nästan bara varit hos min fader, veckan har varit väldigt dryg dock men det gör inte så mycket, för snart är det lov här nere i det ljuva skåååoune!

Jag och mamma var i Paris i november 2007 , nu ska vi åka dit igen, fast denna gången hänger Niels och Viktor också med, det kommer nog bli trevligt tror jag! Jag hoppas jag får chans att prata lite franska också, förra gången vi var i Paris trodde en kvinna på en resturang att vi var fransyskor, eftersom vi sa "bonjour" jättebra och så , GANSKA FETT!

Just nu ligger mamma (som alltid) i soffan och denna gången har hon satt på en smörig fransk film om typ en handikappad......

hmm.

mitt liv är så intressant!

nu ska jag  typ käka, för jag är UTSVULTEN (bokstavligt talat) Får väl ta och röra ihop två varma mackor och varm oboy, nu när det är höst och så.

MUSIKTIPS:
1.Ballad of Chasey Lane - bloodhound gang
2.Let her go- Miss li
3.Heart of glass-Blondie

puss loverz!

p.s JAG HAR STÄDAT MITT RUM:
 



p.s 2: DET ÄR SNYGGARE IRL!!!!

Bestefar og jeg


HAHA!

juste, jag har ju glömt att skriva låtar, men här kommer i alla fall 3:

1.sweet sixteen-Iggy pop
2.Roselin-Maia hirasawa
3.I´ll kill her-Soko

Lördag morgon


Hej hej Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag tror min låtsaspappas dotter kommer hit, för mamma flänger runt med dammsugare. Jag skulle träffa mira idag, men jag tror inte jag får det, för när hon kommer måste jag vara här, finklädd, ha städat mitt rum.

Så min dag går väl mest åt att städa, sedan ska jag in till Lund och träffa Hedvig mf. Och sedan hoppas jag att jag kan sova hos Erik, trots mina politiska åsikter, hehe.. :)

pusshej!

Fredag kväll

 <---Hedvig  jag--->

Hej hej allihopa, hej hej hallå!
Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag!

Jag gick i skola till halv tre och sedan var jag hemma och läste min incestbok "syskon kärlek" sedan belv det till att åka till Lund på impuls och träffa snyggHedvig!

Först fika vi, och sedan vandrade vi hem till Hedvig, så att hon fick lite pizza i magen, under hela besöket trodde jag att hennes föräldrar inte gillade mig, p.g.a att Hedvig sagt massa saker som inte stämde!
Sedan stack vi till Johan, och Holmer tiddade på ishockey, och man måste ha VÄLDIGT bra lokalsinne för att hitta dit!

Sedan så gick vi hem till Oskar och efter ett tag var jag tvungen att sticka hem, på väg till bussen träffade jag Mira, Ebba och Frida, jag har saknat de väldigt mycket för det har blivit så att vi inte umgås nu, jag fattar inte varför..

Det var en fin kväll. Nu är jag hemma och snart får jag väl ta och ta en kvällsmacka och ett glas varm mjölk

puss loverzz.


Håltimmar


Dagens outfit:
Svart linne, jc ca 100:-
tröja/ cardigan, lindex ca 120:-
Kjol, h&m ca 300:-

Just nu har jag håltimme, på hemkunskapen gjorde vi hallonsmoothies och sedan cyklade jag, myrna och lovisa hem och åt på mina muffins som jag gjorde igår, Sedan stack de till skolan, och jag stekte lite ägg- dagens protein och åt bröd och ost till. Hoho händelserik lunch?

Idag är det fredag, OCH JAG ÄR SÅÅÅÅ GLAD FÖR DET, blir nog till att fika med´HEDVIG  Det ska bli väldigt kul!
så puss nu ska jag sminka om mig lite :)

ciao!

Måndag efter skolan



Usch jag har lixom känt mig yr hela dagen, för lite blodsocker. Jag har nog tagit in 40 % av allt jag hörde.. Jag har inte varit så värst fokoserad tror jag. Och jag är less på världen och på alla jävla äckliga killar.

häng er

Men jag borde vara glad. Antar jag.. Nej jag tror inte ens jag borde det. NI SUGER ALLA SUGER BLÖHÖÖÖ

Eftersom jag har prov i franska på torsdag ska jag nog ta och göra lite av arbetet idag.. får se
Och sedan ska jag vara grym och faktiskt gå på mötet! Jag borde skriva allt vi pratar om faktiskt, men jag orkar inte. jag är så himla trött.

Hela dagen har jag varit som en säckpotatis.

puss.
ung vänster äger,

Måndag morgon

Nu är klockan 07.24 när jag börjar skriva.
Helgen har varit underbar. Förutom allt dumt.

På fredagen var vi och tittade på film hos ebba....... GRATTIS HEDVIG!
På lördagen var jag, hanna och elin hemma hos elin och tittade på ännu mer fiilm.......

Resten berättar jag för de som känner mig. SÅDESÅ.

men över lag har det varit en bra helg.
INTE bra att jag har ont i huvudet . Jag pallar inte ha franskaprov på torsdag. FAN

"men det gör inget" - eller hur elin?

Elin, Hanna, Ebba och Hedvig är så fiiiiina <3333 de gjorde min helg!

DAGENS MUSIKTIPS
1.Sun is shining - Bob Marley
2.Helgen v. 48 - Bob hund
3.I'm Sorry Shirley - Timo Räisänen

FJUUM

Hej. Idag har varit en "händelserik dag" för en tönt, för mig har det inte hänt någonting..
I alla fall: Här kommer lite bilder på kattungarna (ca 2 veckor) Sen slog det mig, att 19 katter är ganska mycket ändå!

OCH JUSTE kvinnoideal och ätstörningar var SÅÅÅÅÅÅ last week.. PALLA. alla tidningar och tv-program får mig att spy (av spykänslor- och INTE av "åh jag är sååååå tjock")

heywhatdoyousayjohnny.wordpress.com <3<3<3 JAAAA, jag SKA bli kompis med dig mannen, när du visar dig!

Idag har jag varit i skolan, franskan gick bra- inte skriftligt
Och so:n gick typ. dåligt. haha. men hallå när jag är 20 och jobbar (förhoppningsvis med fotografi) har jag nytta av att veta hur tjock jordsskorpan är? Eller jag kanske har nytta av att veta när jorden puffade upp från en liten cell? NEJ jag behöver ingen jävla lära om VULKANER åh. sånt gör mig arg, lixom tuggumi utan smak, och inställda tåg, och gammalt te som står kvar på mitt rum.

irriterande

DAGENS MUSIKTIPS:
1.Je ne t´aime plus- Manu Chao
2.The happy sinner- Miss li
3.Highschool stalker- Hello saferide

Jag och Diablo (dock har han fler namn)


Morgon

Hej, jag tar mig tid att skriva. Och då kan ni ju ta er tid att kommentera :) på bilddagboken med, ofc!

Igår var jag hemma hos pappa, det var mysigt, jag sköt med min luftpistol, 3 skott i mitten, av tio och resten var på allt förutom där dem skulle vara! Oj, jag kom på att det låter sjukt mycket som om jag är värsta kopian av killen i Finland, vi kanske är släkt? Min mammas släkt är ju därifrån och så...

Idag ska jag släpa mig till skolan..Jag slutar halv 4 och då blir det väl till att baka något, rulltårta kanske? Och sedan tror jag att jag ska försöka lära mig notläxan på min gitarr (och det lät bara geekie)

Än en gång måste jag tipsa er:
www.hanapee.blogg.se!!!!!!!!!

Ciao. Nu ska jag sminka mig

DAGENS MUSIKTIPS
1.håkan hellström- ramlar
2.Bob dylan- lay lady lay
3.Marit begman- no party? Heter den det :S haha

7 oktober-snabbizz

Hej, Jag ska inte skriva så långt, min låtsasbror fyller år, ska väl ta och fira honom, och jag antar att jag ska lägga in lite bilder sedan.. Han fyller gammal och jag har ingen present!!!!! SÅ jag tror jag löser det genom att sticka in med lite pengar till mina systrar..

Jag har nästan INGA planer inför helgen, pappas helg, så jag tror det blir till att vara hemma stora delar av tiden, men om någon har lust att planera in moi är det helt OK!

På lördag ska jag:
Ut och fota klockan 7 på morgonen, bilderna kommer antagligen upp på bilddagboken.. (kanske att Morris kommer med?)
Sedan ska jag nog med Hanna och Elin och fota på st. Lars , det kommer bli finfint, en finfin dag!

Dagens låtar:
1.Lovely Rita meter maid- the beatles
2.Elviras vals- Carl-Johan Vallgren
3.Raketmaskinen- Bob hund

ps. JAG SKA TILL PARIS PÅ LOVET- v.44 OCH DET KOMMER ÄGA!
ps2. jag vet att ni är avundsjuka
ps3. FAN, jag vill till sthm, BAIZ, förlåt elin, men jag vet att ni kommer ha askul i GTB !! :O avundsjuk!

(här kommer vara bilder snart)

Dagens:

Halv 8 var jag hos tandläkaren, de skulle täppa till min rotfyllning (jag hade en inflamation, INTE hål)
Det tog 20 minuter, sedan åkte jag hem och sov i 3 timmar. Ni vet känslan av att inte veta hur mycket klockan är, det tog 30 minuter för mig att fatta att klockan var 10 på morgonen!

Snart ska jag väl ta och sminka mig, och sedan ska jag in till Lund och fika med Benjamin, och vid 4 ska jag fika med Karin, det ska bli så kul att träffa Karin, det var länge sedan, och hon har svart hår nu ju! *emocutttt*, nej, det är jättefint!

Morgonsol, te och kallt, filt och radio. Jag har fortfarande inte vaknat!

Och juste! Jag ska ta lite bilder idag på kläder TROR jag, så jag gör en liten "klipphängare". De kommer nog upp någon gång i veckan

Och om det är någon som är grym på att göra presar, fine för mig va!

Sedan ska jag börja tipsa om 3 låtar som är värda att lyssna på i slutet av varje inlägg, och jag kommer inte heller skriva på min bilddagbok längre om jag laddat upp, så ni får ha lite kolla!

1. Sort it out- Caesar´s palace
2. All I need is you- Miss li
3. F**k forever- Babyshambles

ha det finfint! /vilma


Söndag3n 5/10-08

Hanna Urich är en av de finaste jag vet.
Jag älskar hanna.

Det var i alla fall en början.

Helgen har varit chill och inget dåligt.
Fredagen: Tänkte att jag skulle pierca naveln, men eftersom jag bara kunde fixa fram 200:- så hade jag ej råd. Och, NEJ jag tänker inte göra det själv. Så det fick bli hål i örat (brosket) Kändes inte. Inte då. men NUUUU... usch.

Lördagen: film hos elin, sedan in till Lund för att sedan vandra mot hannas hus, jag och hon. En fin kväll, en fin hanna.

Söndagen: Desperata hemmafruar och sedan en kvick språngmarch med för små skor = skavsår.
Min kreativitet satt fast i fingrarna, så boken jag tänkte börja på idag blev en mening. Jag skaaaaaaa försöka skriva klart den. För min idé är ganska bra... tror jag..
Hösten är för snabb, jag hinner inte vänja mig vid temperaturen!
Helgerna är för snabba, jag hinner inte vänja mig vid tiderna.

Sen måste jag skriva lite om min tågresa från Lund till Hjärup.
Jag råka slå mig ned brevid tre tysta flickor. När jag tittar på dem ser jag att flickorna är emo´s . Och jag glor surt på dem-
PLÖTSLIGT börjar dem shoa och shimma och skrika och ha sig (med risk för att låta som din mamma skriver jag detta) Och jag står inte UT! Dem är såååå jobbiga. Sedan börjar dem snacka om fjortisar. Och jag menar, tågresan tar 4 min. Men jag tror dem hinner snacka sig igenom 10 minuters snack på den tiden, ALLT handlar om fjortisar, emo´´sarna är LIXOM 10-12 år! De ska inte veta vad en fjortis är (vilket jag inte heller tror att dem visste) I alla fall. De störde mig. Och jag vet jag är dryg. men hallå,

hur alternativ är man när man skär sig?
hur alternativ är man när man bär rosa/svarta tyllkjolar och har 10 liter flytande kajal?
hur alternativ är man när man snackar om systemkameror?

PALLA ALLA EMO´s- och ni får tolka detta hur ni vill. Och ni vet ju vad NI tycker är emo´s och jag vad jag tycker.

sen är det SÅÅÅ förra året att vara nasse. PASSé!!!!



hej hej lite bilder

Tröja: pappas garderob
strumpbyxor: indiska





Tröja: håkan, mejeriet, lund




Stor väska: esplanaden
liten väska: Åhlens (ca 200:-)